Corsa Consultancy

Cor'Sa Consultancy viert 24ste samenwer king met Burger King/Quick Franchise

Van limburg tot multi provincie

Onze eerste samenwerking begon in september 2023 met Quick Korbeek-Lo, onder leiding van franchiseneemster Heidi Hamerijckx en haar rechterhand, HR-verantwoordelijke Natalie Declercq. Deze eerste stap markeerde het begin van een reeks succesvolle samenwerkingen. Sindsdien hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar meerdere vestigingen en zijn we verheugd om nu de 24ste Burger King/Quick vestiging in België te ondersteunen. Dit bevestigt onze toewijding en expertise in het veld.

Met trots kunnen we zeggen dat onze dienstverlening zich inmiddels uitstrekt van Limburg tot meerdere provincies in België. Elke nieuwe samenwerking stelt ons in staat om onze processen verder te verfijnen en te verbeteren, wat resulteert in een steeds efficiëntere en effectievere ondersteuning van onze partners. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Quick en Burger King in ons stellen en we werken hard om deze relaties te koesteren en verder te versterken.

Quick erasme anderlecht

Na Quick Anspach, Quick Nieuwstraat en Quick Louise, is dit de vierde Quick-vestiging in Brussel waarmee we samenwerken. Deze uitbreiding versterkt onze aanwezigheid in de Brusselse regio en onderstreept het succes en de waarde van onze samenwerking met de franchise. Met elke nieuwe vestiging optimaliseren we onze processen, wat resulteert in een steeds soepelere en efficiëntere dienstverlening. Dankzij onze payrollpartner kunnen we niet alleen zorgen voor een aanzienlijke loonkostbesparing, maar door het gebruik van Shyfter besparen we de franchisenemers ook veel tijd door het automatiseren van het uurrooster. Dit betekent dat onze partners zich kunnen richten op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over administratieve lasten. We zijn bijzonder trots op het vertrouwen dat de Quick/Burger King franchise in ons stelt en werken hard om deze relaties te koesteren en verder te versterken.

Alyssa nsiah aan het roer

Een speciale vermelding gaat uit naar Alyssa, de nationale dossierbeheerder voor fastfoodketens bij AbsoluteYOU. Haar inzet en professionaliteit zijn van onschatbare waarde geweest bij het tevreden stellen van onze partners. Dankzij haar harde werk verloopt alles vlekkeloos: van het aangaan van gesprekken met klanten tot een naadloze opstart, en van het opstellen van het eerste contract tot het uitbetalen van de medewerkers. 👏

Met deze samenwerking kunnen wij bij Cor’Sa Consultancy ons volledig concentreren op onze kernactiviteiten, terwijl wij zorgeloos de payroll uit handen geven. Dit stelt ons in staat om onze processen verder te stroomlijnen en ons te richten op het bieden van de beste service aan onze klanten.

 

Wallonië in het vizier

Naast onze groei in Vlaanderen en Brussel, kijken we ernaar uit om binnenkort onze diensten verder uit te breiden naar Wallonië. Naast onze huidige samenwerkingen met Quick Louvain-La-Neuve, Quick Châtelet, Quick Gembloux, Quick Braine-L’Alleud, Burger King Estaimpuis en Burger King Tournai, liggen er nog tal van mogelijkheden in Wallonië. We verwachten opkomende samenwerkingen in deze regio en zijn enthousiast over de kansen die voor ons liggen. Deze uitbreiding zal ons in staat stellen om onze expertise en hoogwaardige dienstverlening aan nog meer vestigingen aan te bieden, waardoor we een nog grotere impact kunnen maken binnen de Burger King/Quick franchise.

woord van waardering

We willen graag een oprecht woord van dank uitspreken naar alle Quick en Burger King franchisenemers voor hun vertrouwen en samenwerking. Jullie steun en toewijding zijn essentieel geweest voor ons succes en de voortdurende groei van onze dienstverlening. Ook willen we onze waardering uitspreken naar onze payrollpartner en Shyfter, die ons helpen om een efficiënte service te bieden. Dankzij jullie inzet kunnen wij onze processen optimaliseren en onze partners de best mogelijke ondersteuning bieden.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze mijlpaal. Op naar nog meer succesvolle samenwerkingen! ❤🍟🍔

#Quick #BurgerKing #Corsaconsultancy #Shyfter #PartnershipSuccess

Blijf ons volgen voor meer updates en spannend nieuws!