Corsa Consultancy

Juridisch advies

Arbeidswetgeving in Evenwicht

Ontvang juridisch advies van Cor’Sa-Consultancy met betrekking tot arbeidswetgeving.

Bij Cor’Sa-Consultancy erkennen we het cruciale belang van arbeidswetgeving voor het welzijn van zowel werkgevers als werknemers. Als teken van onze toewijding aan eerlijkheid en rechtvaardigheid, worden alleen kosten in rekening gebracht bij specifieke dienstverlening, waardoor ons juridisch advies kosteloos blijft totdat er daadwerkelijk een concrete dienst moet worden verricht.

Essentiële Ondersteuning

Toegankelijk juridisch advies voor arbeidswetgeving – een noodzaak, geen luxe.

Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden bij arbeidsrechtelijke vraagstukken. Van het interpreteren van regelgeving en het opstellen van beleid tot het bieden van ondersteuning bij geschillen; wij zijn er om uw bedrijf te helpen gedijen binnen het kader van de arbeidswetgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen assisteren.

(*) Wij komen graag zonder bijkomende kosten naar u toe. In geval van een niet-geplande afspraakannulering, verzoeken wij u vriendelijk om ons 12 uur van tevoren op de hoogte te stellen. Indien een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd, wordt er een bedrag van € 75 in rekening gebracht. Wij waarderen uw tijd en danken u voor uw begrip met betrekking tot ons annuleringsbeleid.

hulp nodig?

Wenst u graag extra hulp? Bel ons kantoor en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met een teamlid dat u kan assisteren.

+32 479/60.21.18