Corsa Consultancy

waarom kiezen voor Cor'Sa?

Bij Cor’Sa Consultancy begrijpen we de HR- en loonadministratie uitdagingen als geen ander, omdat we zelf uit de sector komen. We kennen de markt, de spelers en vooral, de prijzen. Onze missie is om uw bedrijf te voorzien van eersteklas advies in HR en loonadministratie.

Onze expertise komt van binnen uit de sector, wat betekent dat we precies weten hoe we de beste deals voor u kunnen sluiten. Elk jaar zitten we opnieuw rond de tafel met sociale secretariaten en payrollkantoren. We accepteren geen stijgende tarieven zonder strijd; als het ergens anders voordeliger kan, zorgen we dat u daarvan profiteert. Dit is een belofte aan onze klanten.

Werkend met grote namen zoals Quick, JBC, Bristol, Burger King, Intermarché en Domino’s Pizza, hebben we een sterke onderhandelingspositie. Dit stelt ons in staat om de voordelen door te geven aan kleinere KMO’s. Dus, ongeacht de grootte van uw onderneming, profiteert u van onze succesvolle onderhandelingen.

Voor werkgevers die jobstudenten en flexi-jobbers in dienst willen nemen: door hen via Cor’Sa Consultancy in te schrijven, betaalt u aanzienlijk minder. Wij maken het mogelijk om optimaal gebruik te maken van deze flexibele arbeidsvormen, terwijl uw kosten laag blijven.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze diensten van toepassing zijn op alle sectoren, niet alleen horeca. Of u nu actief bent in retail, dienstverlening, zelfstandige kleinhandel of een andere sector, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

U bent bij ons geen nummer. Wij bieden persoonlijke aandacht, deskundig advies, en slimme oplossingen. Als u voor Cor’Sa Consultancy kiest, kiest u voor een partner die de sector van binnenuit kent en die deze kennis gebruikt om uw bedrijf vooruit te helpen.