Corsa Consultancy

Over ons

Cor'sa consultancy

In de dynamische wereld van hospitality heeft Cor’Sa Consultancy succesvolle teams geleid en organisaties naar nieuwe hoogten getild. Met leiderschap in de hospitality sector en diepgaande expertise in human resources en payroll, spelen we een integrale rol in uiteenlopende zakelijke contexten. Onze passie voor het creëren van onvergetelijke gastervaringen en scherp oog voor operationele efficiëntie maken ons uniek gekwalificeerd.

Heeft u een vraag? Contacteer ons:

+ 32 479/60.21.18

Ons team

6a

Sam Cornelissis

In het dynamische domein van hospitality heeft Sam uitgebreide ervaring in leidinggevende posities opgebouwd, variërend van het beheren van eersteklas hotels tot het coördineren van uitgebreide evenementen. Zijn toewijding aan het creëren van onvergetelijke gastervaringen, gecombineerd met een scherp oog voor operationele efficiëntie, heeft Sam succesvolle teams laten leiden en organisaties naar nieuwe hoogten laten stijgen.

Daarnaast heeft Sam diepgaande expertise ontwikkeld op het gebied van human resources en payroll. Met een grondig begrip van arbeidswetgeving, personeelsbeheer en loonadministratie heeft hij bijgedragen aan het vormgeven van organisaties op het gebied van personeelsbeleid en -ontwikkeling. De combinatie van leiderschap in de hospitality sector en expertise in human resources en payroll maakt Cor’Sa Consultancy uniek gekwalificeerd om een integrale rol te spelen in diverse zakelijke contexten.

7a

Alyssa Nsiah

Ontmoet Alyssa, een essentieel lid van ons team. Ze is een dynamische kracht die bijdraagt aan het succes van ons bedrijf op meerdere fronten.
Alyssa onderscheidt zich door haar uitzonderlijke klantgerichtheid en is tevens perfect tweetalig.
Haar vermogen om de behoeften van onze klanten te begrijpen en daar effectief op in te spelen, heeft onze klantrelaties naar nieuwe hoogten getild.
Alyssa staat bekend om haar vriendelijke benadering en toewijding aan het overtreffen van klantverwachtingen. Haar precisie en organisatietalent zorgen voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen en een vlekkeloze uitvoering van taken. Ze brengt niet alleen structuur in onze dagelijkse operaties, maar draagt ook bij aan de algehele efficiëntie van het bedrijf.

Professioneel advies

Vertrouw op Cor’Sa Consultancy voor strategisch inzicht en resultaatgerichte oplossingen.

Uw vertrouwde partner

Cor’Sa Consultancy,  staat garant voor deskundig advies en resultaatgerichte oplossingen.